keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syntymäpäiviä

Mulla on vähän jääny päivittäminen vähille, kun täs iPad -sovellukses on jotain sillast vikaa, ettei tää meinaa julkasta näit mun kirjotuksii. Mut nyt kirjottelen tän kuukauden ajalta useemman päivityksen, ni päästään ajan tasalle! 


Calebilla oli synttärit 4.pvä ja juhlittiin niitä lähimpien sukulaisten (isovanhemmat ja täti perheineen) kanssa. Alkupalaks oli aikuisille juustotarjotin ja lapsille kaikenlaista muuta mässyä. Päivänsankari sai ite päättää päivällisen, joten se oli sitten luonnollisesti noutoruokaa hampparipaikasta! Ja jälkiruokana oli tietty täytekakku, jonka olin tehnyt päivällä. Koska Caleb on ihan hulluna ananakseen, ni laitoin sitä oikeen reilusti sekä täytteeks et koristeeks. Hyvää kuulemma oli :) Kaverisynttärit oli sitten sunnuntaina, mut mä olin sillon jossain muualla huinimassa, joten en ollu paikalla. 


14.pvä oli sitten mun omat synttärit ja tein aamusta ittelleni minikakun! Sain Wilsoneilta lahjaks pyjamahousuja (tulee tarpeeseen :D) ja kuohuviiniä sekä vielä lahjakortin Warehouseen! Juhlan kunniaks ajoin iltapäivällä lentokentälle, kun piti hakea Michelle, joka oli tulossa Etelä-saarelta. Jännää siinä oli se, etten ollu ennen täällä moottoritiellä ajanu ja ihan tosissani olin aivan kauhuissani. Jotenki mul oli pääs sellanen käsitys et siel on ihan tajuttoman vaarallista ja mennää nii kovaa etten pysyis peräs. Mut ku sit sinne motarille pääsin, ni huomasin ettei se ollukkaa ollenkaa nii pelottavaa. Oikeestaan oli yllättävän helppoo! Täällä saa mennä motarillaki vaan satasta, joten ei tuntunu vauhtikaa hurjalta! Paluumatkalla vähän eksyttiin Michellen kaa, mut maltoin ihan rauhallisest ajella, enkä ollenkaa hermostuu tai panikoida. Vitsi oon ylpee ittestäni!! 


Illalla mentiin Michellen kanssa rugbymatsiin kattomaan All Blacks vs. South Africa ja tietty All Blacks voitti ihan 100-0!!! Paluumatkalla junassa tavattiin jänniä ihmisiä ja tuli hauskoja keskusteluja. Michelle on Kanadasta ja aika puhelias persoona (vielä enemmän ku mä oon), joten se aika helposti menee tuntemattomille rupattelemaan ja musta se on kyllä aika ihailtavaa. Seuraavana päivänä Michelle lähti takas Kanadaan, joten tää oli sen viiminen ilta täällä. Oli kyllä tosi kivaa :)1 kommentti:

  1. Moikka!
    Olin tosi ilonen ku löysin tän sun blogin, sillä oon kovasti yrittäny löytää muitakin au paireja täältä Aucklandista. :) Tulin tänne itte pari päivää sitte au pairiks enkä tunne täältä vielä ketään. Olis tosi kiva jos voitas mennä joskus vaikka kahville ja voisit esitellä mulle vähän Aucklandia. Mullakin on blogi www.90daysofsummerinnz.wordpress.com jos haluut ensin käydä vähän kattoo millanen tyyppi oon. ;)
    Toivottavasti nähdään,
    Sarah

    VastaaPoista