keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sunny days


Onnea on löytää kaunis kahvila, istua teekupin ääressä tunteja ja kirjoittaa ystävälle kirjettä. 


Erään kauniin tiistai-päivän vietin Reginan luona maalla. Käytiin valokuvailemassa, syötiin sushia ja juteltiin kaikki universumin olennaisimmat asiat läpi. Kuinka simppeliä voikaan ystävyys joskus olla! 


Käytiin Natalien ja Selinan kanssa Piha Beachilla yks sunnuntai. Se oli kyllä vallan omituinen reissu, kerta kaikkiaan! Meiltä meinas loppua bensa (siis ihan tosissaan oli aivan tankki kolmee tippas vailla tyhjä) ja Piha on sen verran korvessa et piti vähän jännittää päästääks se 25 kilometrii ekalle bensa-asemalle. Onneks se on niin mäkistä maastoa, et mentii alamäet painovoiman avulla ja sit ylämäet sillä vauhdilla, joka oltiin saatu kerrytettyä alamäissä ;) Ja tosiaan päästiin ku päästiinki huoltikselle eikä tarttennu ees ite tankata, ku oli palvelua! 


 

Viime lauantaina seikkailtiin Nelen kanssa Mission Bayssa ja St. Heliersissä. Päivän Huippukohta oli ehdottomasti se ku ostin uuden hatun! Jeiii! 
Sunnuntaina mä ja mun hattu matkustettiin junalla ja bussilla North Shorelle Natalien kanssa päivää viettämään! Käytiin kahvilassa aamupalalla ja myöhemmin lounaalla ja siinä välissä seikkailtiin kaduilla, ostarilla ja rannalla. Oi vitsi ku olikin hyvä päivä! Ja kerranki julkinen liikenne toimi just niinku pitiki eikä tarttenu sitä murehtii ollenkaa! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti